Sporty @ Facebook Sporty @ Instagram

Kuntosali & koti

Sporty tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia kaiken tasoisille kuntoilijoille monipuolisen lajivalikoiman kautta. Perinteiset kuntosali- ja kotitreenit tulevat olemaan valikoimassamme ammattivalmentajien Anna Virmajoen ja Jerry Ossin videopankkien myötä.

Kuntosali- ja kotitreenaajia varten Sportyltä löytyy omat monipuoliset liikevideopankkinsa. Tarjoamme treeniohjelmia kaiken tasoisille, myös aivan aloittelijoille, joilla ei ole vielä karttunut kokemusta lihaskuntoharjoittelusta. Kotitreeniohjelmissa pääset hyvään alkuun jo omalla kehonpainolla tehtävillä liikkeillä. Lisää monipuolisuutta kotitreeniliikkeisiin saat käsipainoilla, levytangolla tai kahvakuulalla. Kehonhuoltoon eli venyttelyyn ja putkirullaukseen löytyy myös omat liikepankkinsa.

Kokeneemmille kuntoilijoille on tarjolla omat palvelut ja vinkkejä yksilölliseen harjoitteluun. Huomioimme treeniohjelmissa myös mahdolliset liikuntarajoitteet. Sportyn taustatiimiin kuuluu myös erikoislääkäri Kai Kuronen.

Ravintovalmennuksen puolella tarjoamme toimivia perusohjelmia erityisesti aloittelijoille, jotka hakevat oikeaa ateriarytmiä kiireiseen arkeen ja energiaa puhtaasta ravinnosta. Yksilöllisempää palvelua hakevien asiakkaiden kanssa otetaan huomioon ravintoallergiat ja muut rajoitukset ja sekä omat henkilökohtaiset tavoitteet esimerkiksi painonhallinnassa tai lihasmassan kasvatuksessa. Online-palveluna tuotamme myöskin ravintopuolella täysin yksilöllistä valmennusta. Ravintopuolen taustatiimiimme kuuluu terveystieteiden maisteri Jani Kauhanen.