Sporty @ Facebook Sporty @ Instagram

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokasta ja turvallista kuntoilua nyrkkeilyn harjoitteita ja tekniikoita käyttäen ja treenipaikaksi käy vaikka oma koti. Sportyllä kuntonyrkkeilyn päävalmentajana toimii Euroopan mestari Amin Asikainen. Aivan aloittelijoillakin on mahdollisuus päästä Mestarin oppiin! Liikevideopankkiin tulee myös uusia monipuolisia harjoitteita, jotta lajia pidempäänkin harrastaneet saavat varmasti uusia vinkkejä kuntoiluunsa.

Kuntonyrkkeilyssä alkuun pääsemiseksi et välttämättä tarvitse mitään välineitä kuten hanskoja tai säkkiä vaan treenit voi aloittaa varjonyrkkeilemällä ja paritreeneillä. Istumatyötä tekeville kuntonyrkkeily toimii kuin nyrkki silmään eli erilaiset niska-, hartia- ja selkävaivat helpottavat taatusti! Aminin tekniikkavideoilla käydään läpi lämmittelyosio, lyönti-, väistö-, liikkuvuus ja suojaustekniikoita sekä kuntopiiriharjoitteita lihaskunnolle ja paljon muuta lajiin liittyvää, jota et välttämättä muualta saa.

Kuntonyrkkeilyharjoitteilla vahvistetaan samanaikaisesti sekä hapenottokykyä että lihaksistoa. Laji sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen ja peruskuntoon katsomatta, joten tervetuloa mukaan!

Kuntonyrkkeily - Amin Asikainen

Amin Asikainen
Päävalmentaja, Kirkkonummi

Toimin kuntonyrkkeilyvalmentajana ja kestävyyspuolen asiantuntijana Sportyssa. Lopetin oman kilpaurani 2011 ja saavutin mm. ammattilaisten keskisarjan Euroopan mestaruuden ja neljä Suomen mestaruutta. Nyrkkeilyvuosia siihen mennessä oli 23, joista 13 vuotta amatöörinä ja 10 ammattilaisena. Valmentajana olen toiminut nyt neljä vuotta. Annan Sportyn asiakkaille täyden tietämyksen kunto- ja kilpanyrkkeilypuolelle ja oman tietämykseni lihaskunto ja juoksuharjoitteluun sekä painonpudotukseen.