Sporty Universum Oy

Sporty tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia kaiken tasoisille kuntoilijoille monipuolisen lajivalikoiman kautta. Tankotanssi-valmentajana toimii mm. tankotanssin Suomen mestaruuden voittanut Henriikka Roo ja kuntonyrkkeily-valmentajana moninkertainen nyrkkeilyn Suomen mestari Amin Asikainen. Perinteiset kuntosali- ja kotitreenit tulevat olemaan valikoimassamme ammattivalmentajien Anna Virmajoen ja Jerry Ossin johdolla.

Tarjoamme treeniohjelmia kaiken tasoisille, myös aivan aloittelijoille. Kokeneemmille kuntoilijoille on tarjolla omat palvelut ja vinkkejä yksilölliseen harjoitteluun. Huomioimme treeniohjelmissa myös mahdolliset liikuntarajoitteet. Sportyn taustatiimiin kuuluu erikoislääkäri Kai Kuronen / Kuopio (lääketieteen Lisensiaatti 2002, Fysiatrian erikoislääkäri 2010, kivunhoidon erityispätevyys 2013. Virka Kys Fysiatrian Pkl.)

Ravintovalmennuksen puolella tarjoamme toimivia perusohjelmia erityisesti aloittelijoille, jotka hakevat oikeaa ateriarytmiä kiireiseen arkeen ja energiaa puhtaasta ravinnosta. Ravintopuolen taustatiimiimme kuuluu terveystieteiden maisteri Jani Kauhanen / Kuopio (terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti, yksi maan johtavia lisäravinnetieteilijöitä)

Jo nyt valmentajamme toimivat seuraavilla paikkakunnilla: Kemi, Rovaniemi, Siilinjärvi, Kuopio, Joensuu, Kouvola, Loviisa, Tampere ja Helsinki. Kesän 2016 aikana mukaan tulevat ainakin seuraavat paikkakunnat ja niiden lähialueet: Espoo, Vantaa, Jyväskylä, Jämsä ja Lahti.

Etsimme lisää tulevia valmentajia valtakunnallisesti ja haemme vankkaa kuntosalikokemusta omaavia henkilöitä tiimiimme. Jos siis omaat liikunta- tai urheilualan koulutusta (fysioterapeutti, hieroja, pt, tms.), tai haluat kouluttautua kauttamme valmentajaksi, voit olla etsimämme henkilö.

Kiinnostuitko? Mikäli koet tarvetta henkilökohtaiseen valmennukseen tai olet etsimämme valmentaja omalle alueellesi, ota rohkeasti yhteyttä info@sporty.fi!

Tervetuloa mukaan!

Yhteistyökumppanit

Fysiomekka Kunnonpaikka

Meillä voit maksaa seuraavilla maksuvälineillä: