Sporty @ Facebook Sporty @ Instagram

Esittelyssä Henriikka Roo

09.05.2016 12:38

Heippa hei

Kiva kun oot löytänyt mun blogiin ja Sportyn sivuille! Jaa mikä Sporty? No Sporty on ihan uusi erilaisiin hyvinvointi- ja treenivalmennuksiin erikoistunut yritys. Meiltä saa esimerkiksi treeniohjelman kuntosalitreeniin tai viimisen päälle henkilökohtaiseksi räätälöidyn ravinto-ohjelman. Ja Sportyn erityisyytenä on se että treeniohjelmat eivät rajoitu vain perinteisiin salitreeneihin vaan valmennusvideoita löytyy myös tankotanssiin ja kuntonyrkkeilyyn!

Ja kukas mä sitten oikeen olen.. Saan kunnian olla Sportyn päävalmentaja tankotanssissa. Olen treenannut tankotanssia noin 8 vuotta ja voittanut mm. tankotanssin Suomen mestaruuden ja Pohjois-Euroopan mestaruuden. Parhaiten väki saattaa kuitenkin muistaa mut Talent Suomi -kykykilpailusta muutaman vuoden takaa. Esiintymiseni tuolloin toi tankotanssia esiin suurelle yleisölle. Viime vuosina tankotanssin suosio on noussut kohisten.

Aluksi tankotanssikouluja oli vain maamme suurimmissa kaupungeissa. Vaikka koulujen määrä on lisääntynyt mukavasti, on vielä paljon alueita, joilta ei omaa tankotanssikoulua löydy. Sportyn treenivideoiden ja valmennusten kautta kaikilla on nyt mahdollisuus aloittaa tankotanssi vaikka omassa olohuoneessa! Ekat Sportyn tankotanssikurssit alkavat netissä syksyllä 2016.

Sportyn nettisivut on juuri avattu ja nyt on mahdollisuus rekisteröityä vip-jäsenyksi! Pyydä henkilökohtainen koodi multa facebook/instagram viestinä ja rekisteröidy 30.5. mennessä niin kuulet ensimmäisten joukossa uusista alkavista valmennuksista ja osallistut vip-arvontoihin!